Lezing PI's en projecten tegen armoede

2 mei 2019, 06:00
Sara Kinsbergen geeft samen met Hans Baltussen een lezing over particuliere initiatieven tegen armoede.
Sara Kinsbergen geeft samen met Hans Baltussen een lezing over particuliere initiatieven tegen armoede.
Sara Kinsbergen en Hans Baltussen geven op 15 mei in Boxmeer de lezing Particuliere initiatieven en projecten tegen armoede. De lezing vormt een aanloop naar het evenement Hallo Wereld op Hemelvaartsdag, meldt Partin, branchevereniging voor het particuliere initiatief in ontwikkelingssamenwerking.

Sara Kinsbergen is een bevlogen verteller, expert en onderzoeker op het gebied van kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Zij is verbonden aan de afdeling Antropologie en Ontwikkelingsstudies (CAOS, voorheen CDIN) van de Radboud Universiteit. Daarbij aandacht voor de resultaten van haar laatste onderzoek uit 2017 over inzet en werk van PI. Hans Baltussen vertelt over zijn particulier initiatief Passion for People. Deze stichting ondersteunt een kraamkliniek in Malawi.

Hallo Wereld

Hallo Wereld is een evenement met een positieve boodschap, waarbij de ontmoeting tussen mensen met verschillende culturen en achtergronden centraal staat. Het is een initiatief van de Gemeentelijke Fairtrade werkgroep, de Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer (SOB) en de Wereldwinkel in samenwerking met andere organisaties.

(Bron: Partin)

Lees hier meer over de lezing

Lees hier meer over het evenement Hallo Wereld
 
gerelateerde items