Levendig tweede Nationaal Cultuurbal

2 november 2006

Op vrijdag 27 oktober werd in de Stadsschouwburg in Amsterdam het tweede Nationale Cultuurbal gehouden. De avond, waar vertegenwoordigers uit Kunst&Cultuur en bedrijfsleven elkaar ontmoeten, bleek wederom een succes.


De (uitverkochte) avond begon informeel, met het Grote Dinerspektakel. Op verschillende plaatsen in de schouwburg konden de aanwezige vertegenwoordigers uit kunst, overheid, politiek en bedrijfsleven tafelen en elkaar ontmoeten. Toen het bestek was neergelegd kon in de grote zaal worden nagetafeld onder leiding van presentator Raoul Heertje.

 


Tijdens het afsluitende bal was er wederom volop gelegenheid om visitekaartjes uit te wisselen. Er was een speeddatepodium en er werd een cultuur & economie quiz afgenomen. Ondanks alle ontmoetingen die plaatsvonden op de balvloer was het niet de bedoeling dat over geld werd gesproken. Het Cultuurbal is nadrukkelijk bedoeld als eerste kennismaking.

 


Het Cultuurbal is een initiatief van Stichting Cultuurbal Nederland en Lenthe Publishers. Tot de founders behoren Stichting Doen, Fonds Amateurskunst en Podiumkunsten, de Mondriaan Stichting, de VandenEnde Foundation en het VSB Fonds.

 


Meer informatie op www.cultuurbal.nl