Toon alles (2)

Uitgever Lenthe zoekt 'schaap met 5 poten' M/V

3 april 2018, 10:00
Uitgever Lenthe zoekt 'schaap met 5 poten' M/V
Uitgever Lenthe zoekt 'schaap met 5 poten' M/V
Uitgever Lenthe is met spoed op zoek naar ondersteuning van haar oplage- en sales-activiteiten. Woon jij in (de omgeving van) Amsterdam en ben je voor maximaal 20 uur per week beschikbaar om vanuit het hoofdkantoor aan de Nieuwe Herengracht een breed palet van ondersteunende werkzaamheden uit te voeren? Ben jij een aanpakker en duizendpoot die goed zijn of haar eigen broek kan ophouden? Neem dan snel contact met ons op.
 
Social enterprise Lenthe is uitgever van diverse media, waaronder De Dikke Blauwe en de nieuwe titel The Fundraiser. Deze snel groeiende activiteiten vragen om ondersteuning voor zowel de abonnees als adverteerders. We zoeken iemand die als een ‘vliegende keep’ het leuk vindt om samen met oplage- en salesmanager de groei van Lenthe te managen. Voor een deel zit dat in zelfstandige uitvoering van taken, voor een deel in het zelf ontwikkelen van ideeën om meer bereik en meer omzet te (helpen) realiseren. Er is ‘handjeswerk’ op het gebied van administratie en vastlegging (m.b.v. Lenthe’s gebruikersvriendelijke crm-platform Xingo), events, mailings. En er is ‘hersenswerk’ in het komen met voorstellen en ideeën. Lenthe is een klein team waarin eigen initiatief en meedenken vitaal zijn en een strikte waterscheiding tussen functies minder belangrijk is dan met elkaar meekijken.
 
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, maar niet doorslaggevend. Je kunt overweg met Office-applicaties als Word en Excel. Je bent een typische probleemoplosser en niet bang om de telefoon te pakken. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor Knowledge Mile 47 aan de Nieuwe Herengracht in het centrum Amsterdam (uitstekend bereikbaar met OV).
Ben jij dat schaap met de vijf poten die de mouwen opstroopt voor alle supportwerkzaamheden binnen Lenthe? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een mail aan: edwin.venema@lenthe.nl en voeg je korte cv en motivatie bij.
gerelateerde items