Toon alles (1)

KWF deelt ‘Sun Good-iebags’ uit bij grensovergang Hazeldonk

20 juli 2017, 14:00
Zonverbranding is risicofactor voor huidkanker: voorkomen is beter dan (niet) genezen.
Zonverbranding is risicofactor voor huidkanker: voorkomen is beter dan (niet) genezen.
KWF Kankerbestrijding grijpt de vakantieuittocht naar zonrijke oorden aan om actie te voeren bij op de grensovergang Hazeldonk en aandacht te vragen voor verbranding door de zon. Uit nieuwe cijfers van Kantar Public in opdracht van KWF blijkt dat ruim een op de drie (36%) Nederlanders minimaal één keer is verbrand in de afgelopen 12 maanden. In 35% van de gevallen vond verbranding plaats op zonvakantie in het buitenland.
 
KWF wenst vakantiegangers een fijne vakantie, maar waarschuwt ook voor de gevaren van de zon en deelt daarom 'Sun Good-iebags' uit op de grensovergang tussen Breda en Antwerpen. Hierin zitten producten die vakantiegangers helpen om zich goed te beschermen tegen de zon: zonnebrandcrème, een SmartSun polsbandje dat mensen herinnert aan het opnieuw insmeren van de huid, informatie over de drie manieren om je te beschermen tegen de zon (smeren, kleren, weren) en een petje. En tegen de dorst ook nog een flesje water.
 
Medewerkers van KWF Kankerbestrijding zijn zaterdagochtend 22 juli van 08:30 uur tot 11:30 uur aanwezig op de parkeerplaats bij grensovergang Hazeldonk tussen Breda en Antwerpen, om de 'Sun Good-iebags' uit te delen aan vakantiegangers.
 
►Bron: KWF Kankerbestrijding
 
♦DDB Journaal is met zomerreces, maar wilt u toch het filantropienieuws volgen? Neem dan een gratis abonnement op DDB Daily: elke dag om 12.00 uur het laatste nieuws in uw mailbox. Voor kosteloos abo: klik hier.
gerelateerde items