Toon alles (2)

Kristel Casander nieuwe directeur voordekunst

21 april 2020, 08:48
Kristel Casander volgt Roy Cremers op bij voordekunst.nl
Kristel Casander volgt Roy Cremers op bij voordekunst.nl
Kristel Casander is de nieuwe directeur van crowdfundingplatform voordekunst.nl. Zij volgt per 1 mei 2020 Roy Cremers op, die begin dit jaar bekend maakte voordekunst te verlaten.  Met de benoeming van Kristel Casander zegt het bestuur voor continuïteit te kiezen én geeft het talent van binnen de organisatie ‘een kans om te excelleren’. 

Casander is al lange tijd bij voordekunst betrokken. Ze was de eerste stagiaire en in 2014 keerde ze terug als projectmedewerker. Ze groeide door tot relatiemanager en is sinds medio 2019 hoofd bedrijfsvoering. Tijdens haar werkzaamheden bij voordekunst heeft Kristel de Postacademische Opleiding Filantropie aan de Vrije Universiteit Amsterdam succesvol afgerond. In 2018 en 2019 combineerde ze haar werkzaamheden bij voordekunst met een combibaan als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. 

Kristel Casander: ‘De afgelopen tien jaar hebben we voordekunst laten groeien en stevig gepositioneerd in de sector dankzij meer dan 4000 makers en instellingen en maar liefst 270.000 donateurs. Nu zijn we klaar om de organisatie en het platform door te ontwikkelen. Er liggen nog enorm veel kansen op het gebied van crowdfunding, relatiebeheer, matchfunding en voor onze adviestak Creative Funding.’
 
►Bron: voordekunst.nl
gerelateerde items