Toon alles (2)

Algemeen directeur bij Krajicek Foundation

19 maart 2018, 13:00
Liesbeth Pruijs leidde de foundation sinds 2014. Daarvoor was zij directeur Fondsenwerving bij Plan Nederland.
Liesbeth Pruijs leidde de foundation sinds 2014. Daarvoor was zij directeur Fondsenwerving bij Plan Nederland.
De Krajicek Foundation is op zoek naar een algemeen directeur. De sollicitatieprocedure wordt verzorgd door Confius Executive Search. De directeur gaat Liesbeth Pruijs opvolgen die vier jaar aan het hoofd stond van de organisatie. Solliciteren kan tot 30 april aanstaande.
 
De foundation zoekt een directeur met ruime ervaring in het managen en organiseren van een werkomgeving waarin de focus ligt op sport, welzijn, vrije tijd en recreatie. Hij of zij moet bekend zijn met het intern functioneren richting het bestuur en het team van medewerkers, als extern richting sponsors, vermogensfondsen, subsidieverstrekkers, gemeenschap, gemeentes en provinciale overheden als het gezicht en als eindverantwoordelijke. Sterke, aantoonbare affiniteit met de doelstellingen van de Krajicek Foundation is een vereiste, evenals ervaring op het gebied van strategie, marketing en business development en ervaring met HR en Finance.
 
Informeren en solliciteren
Klik hier voor het volledige profiel. U kunt uw CV en motivatie sturen naar Confius Executive Search ter attentie van Lodewijk Lugard en/of Paul van Maarschalkerwaart via apply@confius.nl o.v.v. ‘Algemeen Directeur Krajicek Foundation’.
 
gerelateerde items