Toon alles (1)

Nominaties voor KNCV Tuberculosefonds Award geopend

28 mei 2018, 09:00
Nominaties kunnen worden ingediend tot en met vrijdag 6 juli 2018
Nominaties kunnen worden ingediend tot en met vrijdag 6 juli 2018
De nominaties voor de KNCV Tuberculosefonds ‘Award for Eminence in Tuberculosis Control’ 2018 zijn vanaf nu geopend. Sinds de lancering van de award in 2003, reikt KNCV Tuberculosefonds de prijs elke vijf jaar uit aan een persoon of een groep personen die een uitzonderlijke bijdrage heeft/hebben geleverd aan de wereldwijde strijd tegen tuberculose. 
 
De prijs bestaat uit de Dr. Karel Styblo penning samen met een certificaat van waardering.
Iedere persoon of groep van personen die een toonaangevende bijdrage heeft geleverd aan de strijd tegen tuberculose, kan in aanmerking komen voor een nominatie. Voormalige en huidige medewerkers van KNCV Tuberculosefonds evenals organisaties en instanties zijn uitgesloten van deelname.
 
Nominaties kunnen worden ingediend t/m vrijdag 6 juli 2018 18:00 uur. Stuur de naam van de persoon(en) die je wenst te nomineren samen met een korte motivatie (max. 250 woorden) naar Paul Huisman (paul.huisman@kncvtbc.org). Paul Huisman zal de inzendingen in ontvangst nemen namens de selectiecommissie.
 
De winnaar van dit jaar zal bekend worden gemaakt tijdens de 49e Union World Conference on Lung Health in Den Haag die plaats zal vinden van 24 t/m 27 oktober 2018.
Voormalige winnaars zijn het National TB and Leprosy Program (NTLP) Tanzania (2003); National Leprosy and Tuberculosis Program of Kenya (2008); en USAID (2013).
 
gerelateerde items