Directeur Kinderfonds Mamas

27 januari 2018, 08:00
Frits Strietman werkte sinds 2012 voor Kinderfonds Mamas en is nu waarnemend directeur.
Frits Strietman werkte sinds 2012 voor Kinderfonds Mamas en is nu waarnemend directeur.
Omdat Frits Strietman met pensioen gaat, is Kinderfonds Mamas op zoek naar een nieuwe directeur. Profiel: ondernemend, bevlogen en daadkrachtig. De directeur moet een verbindende en zakelijke instelling hebben en willen bouwen aan een structurele groei en impact van het fonds.
 
De doelstelling van Kinderfonds Mamas is materiële en structurele impact op het armoedeprobleem voor kinderen in Zuid-Afrika. De strategie is erop gericht om in Zuid-Afrika de herkenbaarheid en aantrekkelijkheid van de beweging dermate te versterken dat grote aantallen nieuwe mamas zich gaan aansluiten en zich gaan inzetten voor kwetsbare kinderen. Daarvoor moet de fondswerving in Nederland gelijke groeitrend houden. Kinderfonds Mamas is een honderd procent grassroots organisatie die mensen verbindt met het doel de meest kwetsbare kinderen te bevrijden uit de gevangenis van armoede.
 
Nieuwe directeur
Voor Kinderfonds Mamas is Aardoom & de Jong op zoek naar een ondernemende, bevlogen en daadkrachtige directeur met een verbindende en zakelijke instelling, die wil bouwen aan een structurele groei en impact van Kinderfonds Mamas. Als directeur ontwikkelt u beleidsinitiatieven, bent u verantwoordelijk voor strategieontwikkeling, voor projectselectie en -controle en de toewijzing van financiering. U geeft leiding aan teams in Nederland en Zuid-Afrika en aan de samenwerking en synergie tussen de Mamas-organisaties. U bent verantwoordelijk voor fondsenwerving en communicatie in Nederland en de realisatie van groei van het aantal donateurs. De directeur rapporteert aan het bestuur.
 
Informeren en solliciteren
Bij de werving en selectie laat het Kinderfonds Mamas zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier. Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, kan voor woensdag 28 februari gestuurd worden aan Maarten Aardoom, via aardoom@aardoomendejong.nl, telefoon: 06 - 55 71 77 39.
gerelateerde items