Hartelijk welkom in deze speciale Kerst-editie van DDB Journaal

21 december 2017, 06:00
Hartelijk welkom in deze speciale Kerst-editie van DDB Journaal
Hartelijk welkom in deze speciale Kerst-editie van DDB Journaal
Namens het gehele team van Lenthe/Scripta willen we u danken voor uw steun en belangstelling in het afgelopen jaar, waarin De Dikke Blauwe op alle fronten door grenzen heen brak: in de hoeveelheid geproduceerde artikelen, in bezoekersaantallen aan onze website, in de aantallen abonnees voor een kosteloos abonnement op Journaal en Daily, en in het aantal Newsrooms van partners. 2017 was ook het jaar waarin we met de Dikke Blauwe 100 ook de landelijke media warm konden maken voor het belang van filantropie onder het motto ‘Goed doen is het nieuwe rijk zijn’.
 
Het komende jaar staat in het teken van verdere verbreding en vernieuwing van onze diensten, onder andere met de lancering van een groot onderzoek, de samenwerking met nieuwe contentpartners, de lancering van nieuwe evenementen en de vernieuwing van onze jaargids. Dat laatste is belangrijk om de grootste vijand van succes, de voorspelbaarheid, het hoofd te bieden. Dat gaan we doen, o.a. met raad en daad van onze Scripta-collega’s, specialisten in contentmarketing, vanuit ons hoofdkwartier aan de Nieuwe Herengracht 47, gelegen aan de Amsterdamse ‘Knowledge Mile’.
Namens het gehele Lenthe/Scripta-team wensen wij ook u veel wijsheid en succes met het ten uitvoer brengen van uw goede voornemens, maar vooral wensen we u gezondheid toe en liefde voor uw medemens, die oermoeder van filantropie.
 
gerelateerde items