Toon alles (2)

Samen kansen bieden in uitzichtloze situaties

14 november 2019, 00:00
1957 Oprichting Stichting Katholieke Noden (nu Kansfonds)
1957 Oprichting Stichting Katholieke Noden (nu Kansfonds)
Kwetsbaarheid is van alle tijden. Al ruim 60 jaar biedt Kansfonds kwetsbare mensen in Nederland meer kansen.Kansfonds doet dit door lokale, veelbelovende sociale initiatieven te steunen met kennis, netwerken en financiële hulp. Het werk van Kansfonds wordt mede mogelijk gemaakt door giften en nalatenschappen.

U kunt van grote betekenis zijn voor een ander, ook als u er niet meer bent. Kansfonds biedt u de mogelijkheid om uw gift of nalatenschap een speciale bestemming te geven. Deze bestemming kan een bepaald thema zijn, bijvoorbeeld opgroeien in armoede, een doelgroep, bijvoorbeeld tienermoeders of eenzame ouderen, of een gebied, bijvoorbeeld uw directe leefomgeving. Samen met u stellen we vast hoe we uw wens het best kunnen realiseren. Kansfonds is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling waardoor uw gift vrijgesteld is van schenk- of erfbelasting. Uw gift gaat dan ook volledig, voor de volle 100%, naar de door u gekozen bestemming.

Wilt u weten wat Kansfonds voor u kan betekenen? Vraag dan de informatiebrochure aan via info@kansfonds.nl of neem contact op met mevrouw Henriëtte Hulsebosch, directeur Kansfonds, h.hulsebosch@kansfonds.nl.

 
Frederique en Robert Jan van Zijtveld,
slachtoffers van de MH17 ramp. 
Op 17 juli 2014 werd de MH17 uit de lucht geschoten. Beide kinderen van Evert van Zijtveld, Frederique (19) en Robert Jan (18), wordt in één klap hun toekomst afgenomen. Vader Evert heeft in 2018 een fonds op naam bij Kansfonds opgericht, om kwetsbare kinderen in Nederland een toekomst te bieden.
Evert: ‘Mijn kinderen hebben geen toekomst meer, anderen wel. Onze kinderen stonden altijd klaar voor iedereen. Hoe zij in het leven stonden, inspireerde ons om weer verder te gaan, op een positieve manier. Een fonds op hun naam bij Kansfonds bekrachtigt dat.


 
ALGEMENE INFORMATIE
Henriëtte Hulschebosch

Kansfonds
www.kansfonds.nl
info@kansfonds.nl
035 624 96 51
Directeur: Drs. Henriëtte M.C. Hulsebosch
Voorzitter: Drs. Theo J.M. Bovens
ANBI: ja
CBF: ja
IBAN: NL20 INGB 0660 9712 40

 
gerelateerde items