Toon alles (1)

Junior Fondsenwerver - SOS Kinderdorpen

10 november 2017, 09:00
Junior Fondsenwerver - SOS Kinderdorpen
Junior Fondsenwerver - SOS Kinderdorpen
Functie: Junior Fondsenwerver
Organisatie: SOS Kinderdorpen
Locatie: Amsterdam
Aantal uren: 1,0 fte
Vervaldatum: 27 november
 
Word jij onderdeel van de SOS familie?
Werken voor SOS betekent werken in een team bevlogen en gedreven medewerkers met een groot hart voor de missie: kinderen een liefdevol thuis geven.
Het team Werving binnen SOS Kinderdorpen richt zich op het werven van nieuwe donateurs om zo meer kinderen wereldwijd te kunnen helpen. Dit team bestaat uit 8 mensen met diverse specialismes waarbij op een agile manier wordt samengewerkt. 

Voor het team Werving zijn wij op zoek naar een:
Junior Fondsenwerver (1,0 fte)
In deze functie lever je een significante bijdrage aan de werving van nieuwe donateurs. Samen zorgen we dat bestaande wervingskanalen zo efficiënt mogelijk worden ingezet en er continu nieuwe wervingsconcepten en acties bedacht en getest worden.
 
Het team Werving is onderdeel van het team Fondsenwerving en is verantwoordelijk voor de werving van nieuwe donateurs. Dit doen we door te focussen op geefconcepten met een structureel karakter. We maken continu de afweging enerzijds tussen wervingskanalen die een hoge mate van betrokkenheid stimuleren en anderzijds met het bereiken van de overall groeidoelstelling van de organisatie.

We zien innovatie als een deel van onze dagelijkse organisatiecultuur. Dit doen we door extern gericht te zijn, onze wervingsactiviteiten continue te monitoren en te evalueren.
 
Verantwoordelijkheden en taken
Het monitoren en begeleiden van het deur-aan-deur wervingkanaal.
Het opstarten en begeleiden van online campagnes. Hierbij planningen strak managen, altijd een ‘plan B’ paraat hebben.
Opstellen van data-analyse verzoeken en evaluaties ten behoeve van face-to-face.
De potentie van nieuwe kanalen en concepten onderbouwen en doorrekenen.
Omdat we belang hechten aan innovatie ben je extern gericht en draag je regelmatig best practices op gebied van werving aan.
 
Opleiding en profiel
Minimaal HBO opleidingsniveau.
Je bent een echte teamspeler en doet er alles aan om in goede samenwerking met je team je kennis te vergroten en de teamdoelstellingen te bereiken.
Ervaring met Agile werken.
Werkervaring op het gebied van fondsenwerving of in een klantgerichte omgeving, waarin je op succesvolle wijze donateur/klant wervingsacties hebt ontwikkeld en uitgevoerd is een pré.
Kennis en aantoonbare ervaring met face-2-face en de meest gebruikte media: telefoon, mail, web en social media is een pré.
Analytisch sterk en grote affiniteit met cijfers
Doortastend, pro-actief met hands-on mentaliteit 
 
Sollicitaties
Heb jij affiniteit met het werk van SOS Kinderdorpen en voldoe je aan het profiel? Reageer dan voor 27 november a.s. via ons online sollicitatieformulier. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Jaimy Hauth (HR Adviseur) via hr@soskinderdorpen.nl of 020-4080190.
 
Solliciteer nu.
 
gerelateerde items