Toon alles (2)

Junior fondsenwerver bij Diabetes Fonds

25 april 2018, 05:00
Junior fondsenwerver bij Diabetes Fonds
Junior fondsenwerver bij Diabetes Fonds
Functie: Junior fondsenwerver
Organisatie: Diabetes Fonds
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum: 9 mei
 
Een leergierige en energieke collega die ons kan ondersteunen bij onze diverse fondsen- wervende acties. Je helpt ons team Fondsenwerving bij het opzetten, begeleiden en uitvoeren van acties uit ons direct marketingprogramma. Je onderhoudt daarvoor goede contacten met onze relaties. Ook ondersteun je bij de uitvoering van het nalaten-programma, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van ons bedankprogramma en bied je administratieve ondersteuning bij al onze acties en projecten. Daarnaast zorg je voor de ontwikkeling van materialen die onze activiteiten ondersteunen. Je voelt je betrokken bij het Diabetes Fonds en wilt graag een maatschappelijke bijdrage leveren. 

Wij vragen:
Voor deze functie is enige ervaring op het gebied van fondsenwerving en marketing een pre. We zoeken een enthousiaste collega die zich snel dingen eigen maakt, in mogelijkheden denkt en vanzelfsprekend de samenwerking met anderen zoekt. 
We kijken uit naar je reactie als je je herkent in het onderstaande: 
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een afstudeerrichting in marketing. 
  • Enige ervaring in marketing en/of fondsenwerving en project ondersteunende 
werkzaamheden is een pre. 
  • Je bent leergierig, gedreven door resultaat en een goede teamspeler. 
  • Je bent proactief en kan goed zelfstandig werken. 
  • Je bent communicatief vaardig. 

Wij bieden: 
Een uitdagende, afwisselende functie binnen een ambitieuze organisatie, waar professionaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Het Diabetes Fonds maakt deel uit van het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort, waarin we samenwonen en -werken met 4 andere gezondheidsfondsen en veel gelieerde organisaties. 
De functie is beschikbaar voor bepaalde tijd en voor 32 uur per week. Het Diabetes Fonds hanteert eigen arbeidsvoorwaarden waarin goede regelingen zijn opgenomen. Het salaris ligt afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 2.700 en € 3.300 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

Geïnteresseerd in deze functie? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla Beemer (Teamleider Fondsenwerving) via c.beemer@diabetesfonds.nl of (033) 462 20 55. Uiteraard verwijzen wij ook graag naar onze site www.diabetesfonds.nl. 
Direct solliciteren op deze functie (vòòr 9 mei a.s.): sollicitaties@diabetesfonds.nl In verband met vakantie vinden de eerste gesprekken plaats op 29 mei 2018. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items