Jubilerend Margriet zet zich in voor goede doel

11 oktober 2007
Nieuws | | Organisatienieuws

AMSTELVEEN (11 oktober) - Het damesweekblad Margriet bestaat zeventig jaar. Dat wordt gevierd met de lancering van Margriets Betere Wereld, een internetplatform waarop vrouwen zich presenteren die zich inzetten voor een goed doel of project.


Tot nu toe hebben 59 vrouwen zich aangemeld die zijn verbonden aan een organisatie of stichting. Margriet hoopt dat dit er eind 2007 meer dan 70 zullen zijn. De vrouwen presenteren het goede doel in kwestie. Daarnaast worden wekelijks nieuwtjes over de projecten/goede doelen geplaatst.

 


Natuurlijk zit er ook een financiële kant aan het verhaal. Iedere deelneemster aan Margriets Betere Wereld ontvangt 1500 euro. Dit bedrag wordt geïnvesteerd in het betreffende project. Daarnaast biedt het internetplatform kans om aandacht te vragen voor de goede zaak bij lezeressen van Margriet.

 


Op de website is ook een test opgenomen voor mensen die niet weten welk project of doel zij nu moeten gaan steunen. De test is opgebouwd uit vijf vragen. Na het invullen van de test wordt een advies verstrekt.