Toon alles (2)

Jan Snoei partner bij WITh Accountants

4 juni 2019, 06:00
Jan Snoei
Jan Snoei
Jan Snoei is toegetreden als partner van WITh Accountants. Hij was er al opdrachtverantwoordelijk accountant, maar vormt nu samen met Pieter Alblas de directie. WITh accountants richt zich op non-profits en goededoelenorganisaties en heeft vestigingen in Sliedrecht, Amersfoort en Alphen aan den Rijn. Snoei leidt vanuit de vestiging Amersfoort de activiteiten. 
 
‘Het is een mooie invulling van mijn functie om een handtekening te zetten onder een controleverklaring bij de jaarrekening van een goed doel, en vanuit die rol ook natuurlijke adviezen te verstrekken. Op deze manier wordt zekerheid gegeven dat de cijfers een getrouw beeld geven. Voor donateurs van goede doelen is het belangrijk om te weten dat het geld door goede doelenorganisaties goed wordt besteed en dat de accountant dit bevestigt. De publieke taak als accountant spreekt mij aan en vooral ook om die te uiten bij organisaties die werken met publiek geld’, aldus Snoei. 
 
WITh Accountants is partner van De Dikke Blauwe. Ook partner worden? Neem dan contact op met Johan Dijk: johan.dijk@lenthe.nl.
 
gerelateerde items