Toon alles (1)

Jaarverslag Vrienden van het Sophia

16 juli 2018, 00:00
Met trots berichten wij u dat ons jaarverslag van 2017 inmiddels gepubliceerd is. In een nieuw, digitaal jasje. Zo kunnen we u door middel van tekst en (bewegend) beeld meenemen in de belangrijkste resultaten van 2017.2017 was opnieuw een jaar waarin het resultaat uit de fondsenwerving een mooie groei heeft gemaakt.

Mede dankzij uw steun als vrijwilliger, als vriend, als donateur, als bedrijf, als sporter, of op welke manier dan ook. Uw gift komt voor 100% ten goede aan de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis. In dit jaarverslag leest u aan welke projecten en onderzoeken het geld is besteed.

Natuurlijk rekenen we op u om het Sophia Kinderziekenhuis ook in de toekomst onverminderd te blijven steunen. De publieke bereidheid om voor zieke kinderen in actie te komen en te geven is groot, maar de concurrentie op het gebied van fondsenwerving is hevig. Daarom leest u in dit jaarverslag ook waar we zoal mee bezig zijn en hoe we u nog actiever willen betrekken bij wat wij met elkaar voor het Sophia kunnen betekenen.

Namens het bestuur en de Stichting Vrienden van het Sophia wensen wij u veel leesplezier en nogmaals onze dank!

Inge Valkis
Hoofd fondsenwerving
Stichting Vrienden van het Sophia

J. van Marwijk Kooy
Voorzitter Stichting Vrienden van het Sophia
Voorzitter Stichting Sophia Kinderziekenhuis Fonds
 
Klik hier voor het volledige jaarverslag van 2017.
 
 
gerelateerde items