Toon alles (1)

Jaarverslag MS Fonds

10 augustus 2017, 00:00
Jaarverslag MS Fonds
Jaarverslag MS Fonds
‘Waarom moeilijk doen, als het samen kan’, las ik eens op een poster. Ik moest eraan denken bij het tot stand komen van dit jaarverslag. Want samenwerking heeft het Nationaal MS Fonds ver gebracht.
 
Als Nationaal MS Fonds willen we op het gebied van MS een totaalbeeld geven. Alle MS-facetten in hun onderlinge samenhang. Dus: voorlichting, maar ook advies op maat. Belangenbehartiging en coaching. Financiering van onderzoek, maar ook het delen van kennis. Fondsenwerven voor de genezing van MS en voor een betere behandeling van mensen met MS.  Met onze kleine organisatie kunnen we dit alleen bereiken als we samenwerken. Ik heb daarom veel waardering voor de gedreven onderzoekers, neurologen, ms-verpleegkundigen, therapeuten en de mensen met MS en hun naasten die hun kennis en ervaring met ons willen delen en ons kritisch vol- gen. Samen formuleren we nieuwe vragen, komen we tot nieuwe inzichten en werken we aan een beter leven voor mensen met MS.
 
We kunnen dat alleen doen dankzij al die mensen die donateur zijn of op een andere manier in actie komen tegen MS. Collectanten die een paar uur van hun kostbare vrije tijd geven om langs de deuren te gaan bijvoorbeeld. Dit jaar hadden we maar liefst 12.613 collectanten op de been die met elkaar € 1.037.510,56 ophaalden. Over samen sterk gesproken!
Ik ben ervan overtuigd dat wij door samen te werken nieuwe therapieën en behandelmethoden kunnen ontwikkelen. En dat de oplossing waar we allemaal zo naar uitzien dichterbij komt.

Blijft u ook meehelpen?
 
Anneke van der Zande
Voorzitter Nationaal MS Fonds

 
Klik hier voor het volledige jaarverslag.
 
gerelateerde items