Toon alles (1)

Jaarverslag Diabetes Fonds

10 augustus 2017, 09:00
Jaarverslag Diabetes Fonds
Jaarverslag Diabetes Fonds
2016 betekende de aftrap van onze nieuwe meerjarenvisie, met de speerpunten Gezonder Leven en de Community Diabetes Type 1. Daarnaast kreeg het nieuwe onderzoeksbeleid vorm.

Rode draad bij al deze vernieuwingen was samenwerking. Samenwerking met kennispartners, die ons helpen de speerpunten inhoudelijk goed in te vullen. Samenwerking met collega-organisaties, om de community zoveel mogelijk te laten aansluiten op de behoeften van mensen met diabetes type 1. Samenwerking met andere onderzoek financiers, om te zorgen dat onze investering in onderzoek verveelvoudigd wordt. Samenwerking met bedrijven, om onze doelstellingen sneller en effectiever te realiseren.

En natuurlijk werkten we ook samen met al onze vrijwilligers die helpen de collecte te organiseren, acties voor ons organiseren of ons op andere wijze op kantoor ondersteunen.
Samenwerking vraagt veel van de organisatie. En met resultaat, zoals u in dit jaarverslag kunt zien. Van een zeer succesvolle Suiker Afkickkliniek, tot een inspirerende DiaBeatit Run en een fantastische tiende editie van het Handwerkfestijn. En niet te vergeten de start van RegMed XB, het nieuwe instituut voor regeneratieve geneeskunde waarmee we een leven zonder insuline spuiten dichterbij gaan brengen.
Dat is immers uiteindelijk waar we het allemaal voor doen: een gezond leven zonder diabetes en zonder complicaties.

Hanneke Dessing Algemeen directeur 

Klik hier voor het volledige jaarverslag.
 
gerelateerde items