Toon alles (1)

Jaarverslag CliniClowns

13 februari 2018, 10:00
Jaarverslag CliniClowns
Jaarverslag CliniClowns
Wat hebben we een bijzonder jaar achter de rug. En feestelijk ook: 17 november vierden we dat CliniClowns 25 jaar bestaat! In die tijd brachten onze clowns ruim 1,2 miljoen zieke en gehandicapte kinderen vrolijkheid en lichtheid. Met de campagne Een beetje verbeelding doet wonderen en het pop-up Museum der Verbeelding gaven we het startschot van ons jubileumjaar. Zo kon iedereen op een verrassende manier kennismaken met ons werk.

Trots
Het is prachtig om te zien hoe intens kinderen genieten van hun ontmoetingen met de clowns. Dat valt me elke keer weer op. Bij instellingen in het land, maar ook bij de online ontmoetingen en tijdens voorstellingen van Circus CliniClowns. Ik ben trots op onze bijdrage binnen de Nederlandse zorg.

Grote waardering 
Er waren in 2017 maar liefst 84.035 ontmoetingen tussen clowns en zieke en gehandicapte kinderen. De waardering daarvoor, met een gemiddeld rapportcijfer van 9,3, is groot. In 2017 werden we ook het meest gewaardeerde doel in het Charibarometer onderzoek. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Heel erg bedankt
Donateurs, sponsors, actievoerders, vrijwilligers, partners en natuurlijk de ziekenhuizen en instellingen waar we spelen: heel erg bedankt voor jullie niet aflatende steun en loyaliteit! Zonder jullie hadden we dit jaar niet al die duizenden kinderen kunnen ontmoeten. We hopen ook in 2018 weer op jullie te mogen rekenen.

Coen Abbenhuis - Directeur

13 april 2018

Klik hier voor het volledige jaarverslag.
gerelateerde items