Toon alles (2)

International Partnerships Manager bij Light Art Collection

20 september 2018, 06:00
International Partnerships Manager bij Light Art Collection
International Partnerships Manager bij Light Art Collection
Functie: International Partnerships Manager
Organisatie: Light Art Collection 
Aantal uren: 40 uur 
Locatie: Amsterdam 
Vervaldatum: 1 oktober
 
Light Art Collection is rechtsreeks gelieerd aan het Amsterdam Light Festival, dat met bijna één miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland is uitgegroeid tot een van de poplairste lichtkunst-festivals ter wereld. Na afloop van elke editie wordt Amsterdam Light Festival eigenaar van de tentoongestelde kunstwerken en zorgt ervoor dat deze worden gereviseerd en opgeslagen. Inmiddels beschikt het festival over de grootste collectie lichtkunstwerken mondiaal.

Light Art Collection verhuurt de collectie lichtkunstwerken wereldwijd en produceert hiermee nieuwe internationale lichtkunstexposities. Zo verspreiden wij lichtkunst over de hele wereld: van Bejing tot Toronto en van Jerusalem tot Londen. De aanvragen voor een lichtkunstfestival komen inmiddels van over de hele wereld. We kunnen versterking daarom goed gebruiken!

Light Art Collection – Amsterdam Light Festival zoekt een gedreven

International Partnerships Manager

40 uur per week

Wat ga jij doen?
Als International Partnerships Manager ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van de huidige en de uitbouw van nieuwe accounts.

Jouw profiel
Door jouw enthousiaste persoonlijkheid en affiniteit met (licht-)kunst weet jij als gedreven international partnerships manager de lichtkunst tot in de verste uithoeken van de wereld een podium te geven. Vanuit je vanzelfsprekende sales capaciteiten, gecombineerd met overtuigingskracht en lef, weet je vanuit een fijnzinnig gevoel voor cultuurverschillen precies hoe je onze internationale relaties, kunstenaars en technici met respect behandelt. Technisch / productioneel inzicht is mooi meegenomen en het spreekt voor zich dat je bereid bent om veel te reizen. Je werkt graag in een team, zo gestructureerd en efficiënt mogelijk. Beheers je meerdere talen, in woord en geschrift, dan heb je absoluut een streepje voor! Ervaring is zeker een pre, maar ook jong talent bieden wij graag de kans om het gesprek met ons aan te gaan. Overtuig ons maar!

Dit bieden wij
·      De kans om deel uit te maken van een snel groeiende internationaal gerichte organisatie.
·      Een ambitieus en enthousiast team van collega’s op een kantoor in hartje Amsterdam.
·      Een uitgelezen mogelijkheid om lichtkunst te laten groeien.
·      Marktconform salaris.
·      Pensioenregeling.
·      Een baan die nóóit verveelt en constant nieuwe kansen biedt.

Reageren? Graag!
Dit zou wel eens de leukste baan van de wereld kunnen zijn! Net zo enthousiast als wij? Stuur dan je cv en motivatie uiterlijk maandag 1 oktober 2018 naar Marina Heij via marina@amsterdamlightfestival.com. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, neem dan contact op met Albert Deltour, Directeur Light Art Collection, via albert@amsterdamlightfestival.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
 
gerelateerde items