Toon alles (2)

Goeroe Alan Clayton: Great Fundraisers zijn veerkrachtig en taai

17 oktober 2019, 06:00
Alan Clayton: begonnen als fondsenwerver bij verschillende goede doelen, inmiddels alweer jaren aan het werk als consultant.
Alan Clayton: begonnen als fondsenwerver bij verschillende goede doelen, inmiddels alweer jaren aan het werk als consultant.
In de internationale wereld van fondsenwerving lopen zeer ervaren vakgenoten van wie we veel kunnen opsteken. Je hoort ze spreken op congressen, maar slechts zelden is er kans om deze ‘goeroes’ beter te leren kennen. Om tips en tricks te horen die verder gaan dan de gebruikelijke presentaties en standaardoplossingen voor het grote publiek. Ieder kwartaal interviewt Vera Peerdeman van Nassau Fundraising een fondsenwervinggoeroe voor De Dikke Blauwe. Deze keer de Schot Alan Clayton*.     Bruisend van energie, altijd in voor het delen van ervaringen en pakkende verhalen. Dat is zoals we Alan Clayton kennen. Of hij nu voor een zaal met vijfhonderd fondsenwervers staat op een congres, of voor een handjevol medewerkers van een goed doel: Clayton inspireert en krijgt je snel enthousiast om je nóg meer in te zetten om donateurs centraal te stellen. Bijna dertig jaar geleden begon hij zelf als...
Dit artikel is alleen toegankelijk voor leden van De Dikke Blauwe.


Word DDB Lid
Nog geen lid? Meldt u dan nu aan!

Naast toegang tot alle online content ontvangt u vier keer per jaar het full colour magazine en alle edities van het DDB Journaal Klik hier en meldt u aan.

Al lid? Klik dan hier om in te loggen.
gerelateerde items