Prins Constantijn spreker bij Impact Startup Fest

22 september 2017, 08:00
Prins Constantijn is een van de sprekers tijdens het Impact Startup Fest. 
Prins Constantijn is een van de sprekers tijdens het Impact Startup Fest. 
Prins Constantijn is een van de sprekers tijdens het Impact Startup Fest. Het festival is onderdeel van het landelijke Startup Fest Europe, dat plaatsvindt van 25-29 september in locaties in heel Nederland. Het festival richt zich volledig op impact startups en scale-ups die werken aan innovaties die de wereld een stukje beter maken. Constantijn is te gast als speciaal gezant van het Rijksprogramma voor startups, de StartupDelta.
 
Het festival wil zorgen voor nationale en internationale matchmaking: het biedt de mogelijkheid om bruggen te bouwen, nieuwe verbindingen te creëren en nieuwe kansen te creëren voor de aanwezige bedrijven. Dat matchmaking programma, Impact on the Beach, vindt plaats op 25 september en wordt gehouden in een van de strandpaviljoens in Den Haag. Voor dit evenement is een uitnodiging vereist.
 
Op 26 september is er een dagprogramma met inspirerende sprekers, demonstraties, pitch sessies en netwerkmogelijkheden tussen (tech) startups, beleggers, internationale organisaties, ontwikkelaars en bedrijven. Ook zijn er 35 verschillende workshops waaronder een internationaal programma over zakendoen in opkomende markten en opschalen binnen Europa.
 
Het Impact Startup Fest vindt op 25 en 26 september plaats in De Caballero Fabriek en bij het Zuiderstrand. Andere sprekers zijn Steve Ellis van The Rise Foundation, Shardul Sheth van Agrostar, Willemijn Verloop van Social Enterprise NL en Nisha Dutt van Intellecap.
 
Klik hier voor meer informatie.
 
gerelateerde items