Toon alles (1)

Ifunds door overname Cherry-T nu nog steviger marktleider

5 juli 2016, 15:10
Ifunds door overname Cherry-T nu nog steviger marktleider
Ifunds door overname Cherry-T nu nog steviger marktleider
Door de overname van concurrent Cherry-T is aanbieder van CRM software voor fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen Ifunds nu nog steviger marktleider in de Benelux. Vanuit deze positie bouwt het bedrijf verder aan Europese expansie. Managing director Edwin Schalk belooft dat zijn klanten door de schaalvergroting een snelle doorontwikkeling van bestaande oplossingen waardoor hun maatschappelijke impact vergroot kan worden.
 
Ifunds Group gevestigd in Nieuwegein en opgericht in 1994, is specialist in CRM-oplossingen voor fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen. Het bedrijf bedient vanuit drie kantoren 425 non-profit klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het overgenomen Cherry-T, gevestigd in Gorinchem, is in 2010 opgericht en werkt net als Ifunds op het Microsoft Dynamics CRM platform. Ook bedient het dezelfde soort klanten, vermogensfondsen als Plan Nederland, Edukans, VPRO en Fonds NutsOhra.

Gorter
Hans Gorter, managing partner van Ifunds Group over het samengaan van Ifunds en Cherry-T: 'Ifunds en Cherry-T bedienden dezelfde verticale markt op basis van dezelfde Microsoft-technologie. Het is dan ook meer dan logisch dat de organisaties samen verder gaan. Door het samengaan vergroten we de schaal en dat is essentieel om het hoge investeringstempo in innovatieve oplossingen voor de non-profit sector nu en in de toekomst te kunnen waar maken.'
 
Van Essen
'Voor Cherry-T opent deze samenwerking de weg naar een sterkere organisatie, waardoor ondersteuning van onze klanten naar een volgend niveau getild kan worden. Ook biedt deze samenwerking de kans om de producten sneller door te ontwikkelen', aldus Frans van Essen, algemeen directeur van Cherry-T.
 
Schalk
Ook managing director van Ifunds Edwin Schalk ziet voordelen voor de klanten: 'Door het samengaan worden krachten gebundeld en komt kennis, ervaring en innovatiekracht van twee gespecialiseerde organisaties onder één dak. Onze klanten kunnen zo profiteren van een snelle doorontwikkeling van onze oplossingen en we kunnen een breder palet aan Microsoft verwante technologie bieden. Hiermee stellen wij ons ten doel onze klanten nog beter te helpen hun ‘social impact’ te vergroten. Wij geloven in CRM technologie die onze klanten in staat stelt om de omgang met al hun relaties efficiënter, slimmer en beter te maken. Zo worden in onze CRM-oplossingen steeds meer nieuwe toepassingen geïntegreerd voor data-driven marketing. Door samen te gaan kunnen we ook meer betekenen voor andere fondsenwervende organisaties zoals universiteiten, ziekenhuizen, culturele instellingen en musea.”
 
►Bron: IFunds

Ga voor het laatste nieuws van en over Ifunds naar de Newsroom van deze organisatie: klik hier
 
gerelateerde items