IF-netwerkbijeenkomst ‘Inspire one and end with a crowd’

21 mei 2013, 16:15
IF-netwerkbijeenkomst ‘Inspire one and end with a crowd’
IF-netwerkbijeenkomst ‘Inspire one and end with a crowd’
Aankomende donderdag 23 mei vindt vanaf 15.30 uur de tweede IFnetwerk bijeenkomst plaats van dit jaar in Utrecht. Dit keer wordt gesproken over events.

Het programma start met een inleiding door gespreksleider Edwin Schalk, managing director JoinAll. Vanuit zijn ervaring deelt Edwin enkele lessons learned: een krachtig en helder verhaal over de praktijk en achtergronden bij het bouwen van kleine en grote fondsenwervende events en campagnes. Daarna spreekt Eric Nolet, directeur stichting ALS, over de impact van events als the Amsterdam Swim en Tour du ALS te praten. Naast hem is Door Vonk, (interim) fondsenwerver van het Helen Dowling Instituut te gast. Zij wisselt van gedachten over de uitdagingen die de voortgang van een jaarlijks terugkerend Gala met zich mee brengt. Tenslotte is Linda Terlage vanuit het Rode Kruis aanwezig om de gekte rondom Serious Request onder de loep te nemen.

Programma 
15.30 - 16.00 uur      inloop en ontvangst door Hanneke
16.00 - 16.15 uur      inleiding Edwin Schalk
16.15 - 17.30 uur      paneldiscussie met Eric Nolet, Door Verbunt en Linda Terlage
17.30 - 18.30 uur      borrel en napraten

Het programma is gratis toegankelijk voor IF leden. Niet-leden en introducés betalen voorafgaand aan de bijeenkomst 50 euro entree. Aanmelden kan vandaag nog via deze link.
gerelateerde items