Gerhard Sluiter

IFC 2018 over samenwerking: ‘Together we can’ 

12 oktober 2018, 16:00
IFC 2018 over samenwerking: ‘Together we can’ 
IFC 2018 over samenwerking: ‘Together we can’ 
Van 16 t/m 19 oktober is het NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout weer het decor van het International Fundraising Congress. De organisatie heeft rond het thema ‘Together we can’ een programma samengesteld dat draait om samenwerking in de sector. Er worden circa duizend deelnemers uit zestig landen verwacht.

Om succes te hebben in de wereld van fondsenwerving kunnen we niet zonder samenwerking. Maar hoe geven we die gestalte? Wat zijn effectieve strategieën voor en modellen van samenwerking? Hoe breken we allerlei muurtjes af die succesvolle samenwerking in de weg staan? Dat zijn de vragen die in meer dan honderd educatieve sessies, masterclasses, workshops en keynote sessies centraal staan. Er worden circa duizend deelnemers uit zestig landen verwacht.

Een greep uit de vele highlights uit het programma:
  • Maar liefst 21 inspirerende Masterclasses om uit te kiezen. Bijvoorbeeld over journey mapping, digitale campagnes, performance management en transformationeel leiderschap.
  • Ian MacQuillin, van Rogare Think Tank, leidt een sessie over de ethiek van fondsenwerving en de delicate balans tussen gever en ontvanger van fondsen. 
  • Een forum over leiderschap met Burkhard Gnarig, voormalig CEO van Save The
  • Children International en grondlegger van International Civil Society Centre. 
  • Een Innovatie Camp. Een soort Masterclass+ met een reeks van sprekers voor een beperkte groep over innovatie. Deze sessie wordt geleid door Marcelo Iniarra.  
  • Together We Can: Het belang van community building en de reden waarom dat een essentiële pijler is van succesvolle fondsenwerving. Een sessie geleid door Grant Leboff, vermaard auteur van Sticky Marketing. 
  • Ter afsluiting een keynote sessie met Esther Dingemansvan de Denis Mukwege Foundation over de steun van haar organisatie aan slachtoffers van seksueel geweld in conflictgebieden. 

Klik hier voor meer informatie over het IFC 2018 en aanmelden
 
gerelateerde items