IF en Ifunds lanceren nieuw webinar programma

1 september 2015, 04:00
IF en Ifunds lanceren nieuw webinar programma
IF en Ifunds lanceren nieuw webinar programma
Vanaf oktober start het Instituut Fondsenweving (IF), in nauwe samenwerking met partner Ifunds, een intensief en nieuw webinar programma waarin het delen van kennis centraal staat en waarmee de kernactiviteit ontwikkelen een stevige, extra impuls krijgt.

Het programma wordt aan de hand van een aantal centrale thema’s ingevuld. Via een drie sterrensysteem wordt duidelijk op welk niveau het webinar gegeven zal worden (junior/medior/senior). Centrale thema’s zijn wet- en regelgeving, marketing & fondsenwerving, bestuur, financieel beheer, technologie, innovatie en vrijwilligheid. Sprekers en/of aansprekende cases worden zowel binnen- als buiten de sector gezocht. Elk webinar is in handen van een ervaren moderator.

Nalatenschappen werven
Elke drie weken wordt een webinar aangeboden en eens per twee maanden een master webinar. Het actuele aanbod staat op www.instituutfondsenwerving.nl.
Woensdag 7 oktober start om 10.00 uur het eerste webinar met als thema: het werven van nalatenschappen: wel of niet aan beginnen? Spreker is Arjen van Ketel, onder meer schrijver van het Handboek nalatenschappen en hij leidt de Leergang Nalatenschappen van de IF-Academy. Moderator is Daan Schmidt (foto), sales- en marketingmanager van Ifunds.

De webinars zijn gratis voor IF leden en genodigden. Andere belangstellenden kunnen in 2015 met een bijdrage van 75 euro aan alle webinars die in 2015 georganiseerd worden deelnemen.
gerelateerde items