Toon alles (2)

Hoofd Marketing & Fondswerving / adjunct bij Trees for All

6 april 2018, 04:00
Hoofd Marketing & Fondswerving / adjunct bij Trees for All
Hoofd Marketing & Fondswerving / adjunct bij Trees for All
Functie: Hoofd Marketing & Fondswerving / adjunct
Organisatie: Trees for All
Aantal uren: 24-32 uur
Locatie: Arnhem
Vervaldatum: 11 april

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie op het snijvlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen, klimaat, bosbouw en duurzame ontwikkeling? Wil je dit doen bij een goede doelenorganisatie met CBF-keur? Die samenwerkt met internationaal en nationaal opererende bedrijven. Wil jij je graag inzetten voor een betere en groenere wereld en wil je werken in een duurzame internationale omgeving? Dan ben jij wellicht het  nieuwe hoofd marketing en fondswerving / adjunct  waar we naar op zoek zijn.

Over Trees for All
Bij Trees for All zorgen wij voor meer bos in de wereld. Dankzij donaties van particulieren, van kleine tot grote bedrijven en van multinationals planten wij  bossen in de tropen en ook in Nederland. Wij ontvangen donaties om bomen te planten en donaties om middels bos (vrijwillig) de uitstoot van CO2 te compenseren. Met de donaties ondersteunen wij in een aantal ontwikkelingslanden lokaal gedragen projecten die wij selecteren op basis van hun ecologische én  sociaaleconomische impact. Maar ook in Nederland zorgen wij voor meer bos, in het komende najaar realiseren wij hier weer minimaal 20 ha.
Het  dynamisch en gedreven team van TfA bestaat naast de  directeur uit 5 (deeltijd)medewerkers voor de marketing en fondswerving, de communicatie, het projectenbeheer en de administratie. Dit team wordt ondersteund door een aantal freelancers en vrijwilligers voor PR activiteiten en fondswerving.

Functie en profiel
Vanwege het vertrek van de huidige manager marketing en fondswerving zijn wij op zoek naar een opvolger. Tevens verwachten wij dat deze opvolger de functie van adjunct zal vervullen.  We zoeken iemand met enkele jaren leidinggevende ervaring in marketing en fondswerving, een bevlogen professional met overtuigingskracht, deskundig op het terrein van groene en internationale duurzaamheid, die tevens beschikt over een hoge mate van nauwgezetheid en verstand heeft van bedrijfsvoering.
We zoeken een moderne marketeer die conceptueel en relationeel sterk is, die onze ambitie voor een ambitieus groeiscenario weet te vertalen naar concrete marketingplannen voor verschillende segmenten en die samen met het team in collegiale sfeer weet te realiseren.

Verantwoordelijkheden
Als hoofd marketing  en fondswerving  / adjunct ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de opbrengsten via gerichte marketingactiviteiten door alle medewerkers met een fondsenwervende taakstelling. Je bent tevens verantwoordelijk voor de inrichting en het gebruik van efficiënte systemen en processen om de ontwikkeling en het beheer van de partnerschappen te ondersteunen en te monitoren.
Samen met de directeur zorg je voor een goede werksfeer en optimale samenwerking en prestaties in een team met zelfstandig opererende professionals.
Je initieert nieuwe partnerschappen en vertegenwoordigt de organisatie in daartoe geëigende overlegorganen en bij evenementen.
Je beheert de relaties met strategische, grote partners.
Je werkt nauw samen met de communicatie adviseur aan de constante ontwikkeling en implementatie van de online en offline marketing- en communicatie strategie.
Je rapporteert aan de Directeur en je geeft functioneel leiding aan de (freelance) fondswervers en (incidenteel) vrijwilligers en/of stagiaires.
Je vervangt de directeur bij afwezigheid.

Werkzaamheden
 •  
 • Functioneel leidinggeven aan (freelance) fondsenwervers
 • Optimalisatie bedrijfsvoering, systemen en rapportage
 • Ontwikkelen marketing strategie en nieuwe concepten (er ligt een mooi plan voor 2018)
 • Maken jaarplan voor marketing en fondswerving (aanwezig voor 2018)
 • Aansturen ontwikkeling van deelplannen door fondsenwervers
 • Het tussentijds signaleren en benutten van nieuwe kansen in de markt
 • Bewaken en tijdig bijsturen uitvoering marketing- en fondswervingsplan
 • Verzorgen periodieke managementrapportages marketing en fondswerving
 • Budgetbewaking uitgaven t.b.v. activiteiten marketing en fondswerving
 • Realiseren nieuwe partnerschappen
 • Relatiebeheer & netwerken
 • Samen met de communicatieadviseur sturing geven aan de ontwikkeling van online fondsenwerving, campagnes, communities en communicatiemiddelen.

Wat bieden we:
Wij bieden een afwisselende functie binnen een dynamisch en duurzame werkomgeving voor 24 tot 32 uur in de week. Wij verwachten dat je minimaal op twee dagen vanuit ons kantoor in Arnhem werkt, daarnaast zal je ook regelmatig op pad zijn.
We bieden een salaris tussen € 3.494,= en  € 5.510,= per maand (o.b.v. 40 uur/week).
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lena Euwens (directeur), telefoon (026) 845 08 94. En bezoek vooral ook onze website, www.treesforall.nl.

Sollicitaties moeten uiterlijk 11 april 2018 worden verzonden naar sollicitatie@treesforall.nl, onder vermelding van: vacature marketing en fondswerving.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
gerelateerde items