Toon alles (1)
Edwin Venema

Erkende leden krijgen honderd euro van Partin terug

28 februari 2017, 14:56
Voor stichtingen die graag onder begeleiding hun jaarrekening conform RJ650 willen maken, organiseert Partin  op zaterdag 1 april in Utrecht een bijzondere sessie, waarbij de bestuurder hands on aan de slag gaat onder leiding van deskundigen. Aansluitend is er hulp bij het aanvragen van een CBF-Erkenning. Leden die de erkenning daadwerkelijk krijgen, ontvangen van Partin honderd euro terug: zij betalen dan 150 i.p.v 250 euro.
 
De bijeenkomst van 1 april is gratis voor Partin-leden; andere stichtingen betalen een bijdrage van zestig euro. Bestuurders wordt verzocht zelf een laptop mee te nemen, met daarop geïnstalleerd de bij Partin bestelde spreadsheet waarin de projecten en andere vaste gegevens al zijn vooringevuld.
 
Voor de stichtingen die hier belangstelling voor hebben zal Partin aansluitend doorgaan met het doorlopen van de stappen om de CBF Erkenning aan te vragen. Partin-leden die dit jaar de weg naar de Erkenning met succes afleggen krijgen honderd euro terug; zij betalen dus geen € 250,- maar € 150,-.
 
►Aanmeldingen via lucyengelen@partin.nl
►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier. 
gerelateerde items