Hillen Head of Business WNF

3 juli 2008, 08:59
AMSTELVEEN (3 juli) - WNF maakt ernst met de samenwerking met bedrijven, zie ook de presentatie van 20 op het Civil Society-congres 2008. De Unit Bedrijven van het fonds is onlangs verder versterkt door de benoeming van Leo Hillen tot Head of Business & Industry.


Hillen kwam op 1 mei 2007 binnen bij WNF, als accountmanager bij de Unit Bedrijven. In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk worden voor samenwerkingsovereenkomsten met bedrijven op het gebied van verduurzaming van de bedrijfsvoering en energiezuinige producten.

 


Het nieuwe Head of Business & Industry staat te boek als mediakenner en marketingdeskundige. Hillen verdiende zijn sporen onder andere als Corporate Sponsoring Dierector van Plan Nederlan en als Marketing Director van het Nederlandse Uitgeversverbond. Daarnaast was hij in de mediawereld actie als directeur in- en externe betrekkingen bij de Perscombinatie en als directeur/uitgever van Reader's Digest Benelux.

 


Het WNF heeft de afgelopen jaren succesvolle samenwerkingen opgezet met bedrijven als KLM, BCC, Rabobank en Albert Heijn.

 


Zie ook: www.wnf.nl

gerelateerde items