Toon alles (1)

Het jaarverslag van KAS BANK

15 maart 2015, 00:00
Het jaarverslag van KAS BANK
Het jaarverslag van KAS BANK
KAS BANK streeft naar een toppositie in de zakelijke effectendienstverlening aan professionele partijen in de pensioen- en effectensector op het gebied van custody-, administratie- en rapportagediensten.
 
De relatie met onze klanten bezien wij primair vanuit het perspectief van hun verantwoordingsverplichting bij het beheer van (pensioen)vermogens voor derden. Integere bewaarneming en onafhankelijk toezicht op het beheer van vermogens biedt onze klanten continuïteit en efficiency in hun dienstverlening. Onze neutrale positie in de markt voorkomt te allen tijde belangenverstrengeling met de kernactiviteiten van onze klanten.
 
Onze dienstverlening richt zich op institutionele beleggers en financiële instellingen in onze drie kernmarkten: Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Om duurzame groei te realiseren zijn vier focusgebieden vastgesteld: Pensioenfondsen, Verzekeraars, Beleggingsfondsen en Wealth managers (o.a (private) banks, vermogensbeheerders, charitatieve instellingen en family offices). Binnen deze segmenten streven we naar duurzame groei en customer intimacy.
 
Lees meer over onze strategie in ons laatste jaarverslag (Engels).
gerelateerde items