Toon alles (1)

HealthNet TPO wordt Health Works

12 september 2017, 16:00
Internationale non-government organisatie HealthNet TPO heeft een nieuwe naam: Health Works.
Internationale non-government organisatie HealthNet TPO heeft een nieuwe naam: Health Works.
Internationale non-government organisatie HealthNet TPO, opgericht door Artsen zonder Grenzen in 1992 om de kloof tussen noodhulp en duurzaam langdurig herstel in post-conflictgebieden te verminderen, heeft een rebranding proces doorgemaakt en werkt sinds 15 augustus 2017 met een nieuwe naam: Health Works.
 
Al 25 jaar is de organisatie actief in regio's die door oorlog of rampen worden verstoord. Health Works werkt aan het herstel en versterken van de gezondheidszorgsystemen om de vernietigde gemeenschappen op lange termijn te herbouwen. Zonder de kernactiviteit of missie te veranderen en de kwaliteit van het vakgebied te behouden, ging de organisatie op zoek naar een nieuwe, frisse uitstraling die aantrekkelijker is voor het publiek en beter aansluit bij het snel veranderende internet tijdperk. Met de nieuwe naam van het merk veranderde de huisstijl evenals de website. Om zich te introduceren bij het Nederlandse publiek, startte Health Works in Nederland ook een mediacampagne met ingang van 15 augustus. Je kan de nieuwe campagne horen op radio NPO1, zien in het Financieel Dagblad of op buitenreclame en online.
 
Algemeen directeur Marc Tijhuis: ‘Met trots kijken we terug op de afgelopen 25 jaar! Met hernieuwde energie bouwen we verder aan onze ‘evidence based’ interventies, samen met lokale gemeenschappen en onze lokale stakeholders.’
Nieuwsgierig om onze nieuwe huisstijl te zien? Bezoek health-works.org, lees meer over de campagne of word een supporter van ons werk en doneer.
 
gerelateerde items