Toon alles (1)

Stem nu op de Groenste Politicus van het Jaar

2 februari 2018, 10:00
De verkiezing Groenste Politicus van het Jaar is van start gegaan. Natuurmonumenten organiseert de verkiezing alweer voor de tiende keer.
De verkiezing Groenste Politicus van het Jaar is van start gegaan. Natuurmonumenten organiseert de verkiezing alweer voor de tiende keer.
De verkiezing Groenste Politicus van het Jaar is van start gegaan. Natuurmonumenten organiseert de verkiezing alweer voor de tiende keer. Iedereen zijn of haar favoriete groene politicus nomineren via www.groenstepoliticus.nl. Uit de drie kandidaten met de meeste stemmen, selecteert een vakjury de winnaar, die op 11 maart bekend wordt gemaakt. Er kan tot 18 februari gestemd worden.
 
Alle politici en bestuurders die zich inzetten voor een groenere wereld, of ze nou werkzaam zijn binnen een gemeente, waterschap, provincie of in de landelijke of Europese politiek, kunnen worden genomineerd. Uit alle genomineerde kandidaten wordt een ‘shortlist’ samengesteld waarop vanaf februari kan worden gestemd. Uit de drie kandidaten met de meeste stemmen, selecteert een vakjury de winnaar. Deze wordt live bekend gemaakt in het VARA-programma Vroege Vogels op zondagochtend 11 maart 2018 op NPO Radio 1.
 
Meer informatie op www.groenstepoliticus.nl.
 
Lees ook: Groenste Politicus-verkiezing: ‘Omslag vraagt om moedige politieke keuzes’
 
gerelateerde items