Gratis webinarprogramma voor fondsenwervers

10 januari 2016, 16:02
Baukje Stam en Reinier Spruit lanceren in samenwerking met iFunds een gratis webinar-programma voor fondsenwervers. Het gaat voorlopig om een maandelijks webinar van ongeveer een uur. De eerste editie is gewijd aan nalatenschappen en heeft plaats op 28 januari.
 
Stam (o.a.Tinke) en Spruit (Reinier Fundraising), beiden zelstandige fundraising consultants, maken zich naar eigen zeggen sterk om kennis over fondsenwerving gratis met anderen te delen. Ze zullen dat doen met hulp van iFunds, provider van CRM-software voor non profits. Ifunds heeft volgens de initiatiefnemers al ruimschoots ervaring opgedaan met webinars en is bereid deze kennis belangeloos in te zetten om gezamenlijk een zo groot mogelijke groep fondsenwervers te bereiken.
 
Baukje Stam: 2.0 kennis delen zonder kosten

 ‘Voorlopig starten we maandelijks met een webinar van ongeveer een uur. Elke keer met interessante sprekers en onderwerpen. De verwachting is dat het aantal en de onderwerpen zich gestaag zullen uitbreiden’, adlus Stam en Spruit. ‘We hebben bewust gekozen voor een tijdstip in de ochtend op werkdagen. Zo kun je ook besluiten samen met collega’s te kijken. Achteraf kun je de opname van de webinars ook terugzien. Maar dan ontbreekt natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen.’
 
In het eerste webinar op 28 januari behandelt Arjen van Ketel de kansen die een nalatenschappenprogramma biedt voor goede doelen. Andere onderwerpen zijn onder meer Klantgroepen, Geefmotieven, Donor journeys, Online fondsenwerven en Nieuwe verdienmodellen. Het actuele programma staat op de website www.fondsenwervingwebinars.nl. Bezoekers kunnen daar ook zelf onderwerpen aandragen. De initiatiefnemers gaan dan bij voldoende animo op zoek naar geschikte sprekers. Deelname is zoals gezegd gratis.
 
Voor het gratis webinarprogramma: klik hier
Contactgegevens van de initiatiefnemers:
  • baukjestam@live.nl of 06 2250 2354 
  • reinier@reinier.fr
 
 
 
 
 
gerelateerde items