Gratis webinar van DDB-Expert Kris Putnam: Verhoog je impact tijdens de coronacrisis

Gratis webinar van DDB-Expert Kris Putnam: Verhoog je impact tijdens de coronacrisis
Gratis webinar van DDB-Expert Kris Putnam: Verhoog je impact tijdens de coronacrisis
29 april 2020
Nieuws | | Filantropiestrategie

Hoe verhoog je als filantroop of filantropisch fonds je impact tijdens de corona-pandemie? DDB-Expert Kris Putnam gaf de antwoorden in een drukbezocht webinar: de opname ervan is nu kosteloos te bekijken.
 
Kris Putnam-Walkerly is een van Amerika’s invloedrijkste filantropieadviseurs en experts op het gebied van ‘transformational giving’. Ze behoorde de afgelopen jaren steevast tot een de top 25 Philanthropy-sprekers in de VS en is de auteur van het onlangs verschenen “Delusional Altruism”. Deze bestseller werd gerecenseerd door Edwin Venema: klik hier.


Putnam over haar ‘corona-webinar’: ‘Gedrag dat financiers tegenhoudt, wordt vaak uitvergroot in moeilijke tijden. Grijp deze tijd om uw manier van geven te veranderen - en deze verbeteringen te handhaven lang nadat de crisis voorbij is - om meer impact te bereiken en de verlichting en het herstel op lange termijn te ondersteunen die mensen nodig hebben.’
 
Dit webinar is gemaakt voor alle soorten filantropen - individuele donateurs, stichtingen, programma's voor het geven van bedrijven, giving circles en familie offices - die niet alleen op zoek zijn naar manieren om door deze crisis te navigeren, maar ook om hun filantropische effectiviteit te vergroten .

Wilt u het webinar terugkijken, dan is alleen een online-registratie voldoende: klik hier.
Wilt u de recensie lezen van Putnams laatste bestseller 'Delusional Altruism'? klik hier