Toon alles (1)

Gratis symposium De bloemenkraal, en dan...?

14 maart 2016, 00:00
Voor kinderen is er een apart programma georganiseerd
Voor kinderen is er een apart programma georganiseerd
VOKK houdt op zaterdag 2 april aanstaande een symposium over de eerste periode na de behandeling waarin opluchting, blijdschap en dankbaarheid strijden met emoties als onzekerheid, ongerustheid en angst. Daarnaast zijn er diverse parallelprogramma’s. Het symposium vindt plaats in Antropia Cultuur- en Congrescentrum op Landgoed de Reehorst, in Driebergen en is gratis toegankelijk.
 
Tijdens het symposium vinden diverse parallelprogramma’s plaats, zoals een VOX-bijeenkomst voor survivors van 18+ en chronische vermoeidheid. Sommige mensen die als kind kanker hebben gehad, hebben last van chronische vermoeidheid. Wat zijn de verschillen met normale vermoeidheid? Hoe ga je ermee om? Wanneer is therapie nuttig? En, wat kun je zelf doen? Een deskundige van het Helen Downing Instituut geeft uitleg en beantwoord vragen. Na de pauze praten we in groepjes door over leven na kanker.
 
Kinderen en jongeren
Er is ook een bijeenkomst voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor jongeren vanaf 12 jaar die kanker hebben (gehad) en voor brussen (vanaf 12 jaar) is er een apart programma met een workshop.
 
Aanmelden
U kunt zich hier voor dit symposium aanmelden. Deelname is gratis.
 
Download hier de folder voor meer informatie.
gerelateerde items