Gratis lidmaatschap AFP via NGF

25 november 2009

AMSTELVEEN (25 november) - Leden van het NGF kunnen sinds kort gratis web-only lid worden bij Association of Fundraising Professionals (AFP), de grootste organisatie van professionele fondsenwervers in de Verenigde Staten (meer dan 30.000 leden).


Dit dankzij een overeenkomst die het Nederlands Genootschap van Fondsenwervers (NGF) met de AFP heeft gesloten. Met dit bijzondere lidmaatschap krijgen de NGF-leden toegang tot een groot gedeelte van de informatie en bronnen waarover de Amerikaanse belangenorganisatie beschikt en die wordt ontsloten via de member-only sectie.


Kortingen

In deze sectie zijn onder meer honderden boeken te koop tegen gereduceerd tarief, kunnen bezoekers, eveneens met korting, intekenen voor AFP-bijeenkomsten en kunnen ze zich op de wekelijkse e-nieuwsbrief E-wire abonneren. Daarnaast bevat de ledensectie duizenden artikelen over alle aspecten van fondsenwerving, toolkits en blogs over alle mogelijke onderwerpen, en verder onderzoeksrapporten, discussiegroepen, richtlijnen, codes en standaarden.


Geïnteresseerden kunnen hier gratis lid worden.