Gratis kaarten voor de uitreiking van de SponsorRing 2009

15 oktober 2009, 06:59
AMSTELVEEN (15 oktober) - De organisatie van de SponsorRing stelt aan FM-abonnees vijf gratis kaarten beschikbaar om aanwezig te zijn bij de uitreiking van deze prijs. De SponsorRing is de jaarlijkse vakprijs voor de beste sponsorcases. De abonnees die het snelst reageren, krijgen een kaart, één per persoon.


De uitreiking van de SponsorRing vindt ’s avonds plaats op dinsdag 17 november in hotel Krasnapolsky te Amsterdam. Overdag presenteert het vakblad SponsorTribune zijn jaarlijkse congres met als thema: Exploding Ideas; Nieuwe strategieën voor sponsoring in 2010.SponsorRing

Het is de tiende keer dat de SponsorRing zal worden uitgereikt. Het doel van de SponsorRing is om door middel van het uitreiken van jaarlijkse prijzen voor de beste sponsorcases het vakgebied sponsoring in de breedte te promoten en professionaliteit in de branche te stimuleren. Hierbij wordt vooral de kwaliteit en professionalisering van sponsoring als vitaal onderdeel van geïntegreerde communicatie getracht te bevorderen.


Humberto Tan

De prestigieuze prijs wordt uitgereikt in de categorieën sport, kunst, media, cultuur & entertainment, maatschappij en innovatie. Ook vindt de verkiezing voor Sponsor Personality van het Jaar en Sponsor van het Jaar plaats. Presentatie wordt verzorgd door Humberto Tan.


Sponsorcongres

Voorafgaand aan de uitreiking van de SponsorRing vindt het Sponsorcongres plaats. Het congres geeft antwoorden op vragen als: Welke oplossingen kan en moet sponsoring komend jaar op de veranderende tijden geven? En heeft sponsoring momenteel wel de juiste antwoorden? Of heeft de financiële crisis sponsoring in een wurggreep? Is het tijd voor radicale veranderingen? Wat zijn de nieuwe strategieën en ideeën voor sponsoring in 2010?


Dagvoorzitter voor deze dag is Rens de Jong, adjunct-hoofdredacteur BNR Nieuwsradio. Andere bijdragen komen onder anderen van:

Lucien Boyer (Havas Sports & Entertainment);

Cor Hospes (auteur van Guerrillamarketing);

Hans Eric Tuijt (Heineken International);

Joost Rombout (NOC*NSF).


FM mag voor de uitreiking van de SponsorRing vijf kaarten weggeven!

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar bart.baeschnitt@lenthe.nl. De eerste vijf personen die reageren krijgen de kaarten.
 
gerelateerde items