Toon alles (2)
Kirsten Karmiggelt

Gratis Introductiecolleges Filantropie

15 november 2016, 10:00
Theo Schuyt: waarom geven mensen eigenlijk aan goede doelen?
Theo Schuyt: waarom geven mensen eigenlijk aan goede doelen?
De Vrije Universiteit (VU) biedt begin volgend jaar weer twee gratis bijeenkomsten aan die worden georganiseerd als onderdeel van de cursus Introductie in de filantropiewetenschap. In deze cursus zijn op basis van wetenschappelijke kennis over filantropie en de filantropische sector enkele ontwikkelingen en onderwerpen voor u geselecteerd. De bijeenkomsten vinden plaats op 10 en 17 januari 2017.
 
Wat is filantropie? Waarom geven mensen? Hoe past filantropie in de welvaartsstaat of participatiesamenleving? Tijdens interactieve colleges worden deze vragen met u besproken. U maakt bovendien tijdens het tweede college kennis met de docenten en de inhoud van de andere cursussen binnen de leergang Filantropie. De bijeenkomsten vinden plaats op 10 en 17 januari 2017 van 19-21 uur plaats aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na afloop van de tweede bijeenkomst besluit of u de hele cursus of leergang volgt. 

Sneak preview

Kunt u nu al niet wachten tot 10 januari? Bekijk dan hier een kort fragment uit een eerdere bijeenkomst, waarin prof. dr. Theo Schuyt (foto) ingaat op een verklaring waarom mensen geven aan goede doelen.
gerelateerde items