Toon alles (1)

Gratis bijeenkomsten Introductie in de Filantropiewetenschap aan de VU

9 november 2015, 15:29
Gratis bijeenkomsten Introductie in de Filantropiewetenschap aan de VU
Gratis bijeenkomsten Introductie in de Filantropiewetenschap aan de VU
Het Centrum voor Filantropische Studies aan de Vrije Universiteit organiseert twee bijeenkomsten ‘Introductie in de Filantropiewetenschap’. De bijeenkomsten staan gepland op dinsdag 5 en 12 januari van 19.00-21.00 uur en zijn gratis toegankelijk.

Filantropie en filantropische organisaties worden belangrijker in de samenleving en de overheid verwacht meer van het particulier initiatief. Toch het geven van geld voor veel mensen niet langer vanzelfsprekend en worstelen veel organisaties met het binden van donateurs en vrijwilligers. Daarnaast liggen ze steeds meer onder een vergrootglas en vragen publiek en financiers om meer verantwoording en transparantie. Evalueren en impact spelen een steeds belangrijkere rol.

Wetenschappelijke kennis over filantropie is daarom belangrijker dan ooit. Deze kennis stelt u in staat om effectiever te werken aan het bereiken van uw maatschappelijke doelen. Deze kennis is gebundeld in het Post Academische Onderwijs dat wordt verzorgd door het Centrum voor Filantropische Studies aan de Vrije Universiteit. U bent van harte welkom de twee eerste bijeenkomsten bij te wonen.

Op de website kunt u meer informatie vinden over de diverse onderdelen die worden behandeld in het Post Academische Onderwijs van het Centrum voor Filantropische Studies. Ook kunt u zich direct aanmelden voor deze twee gratis bijeenkomsten.
gerelateerde items