Toon alles (1)

Goedmarkt: goede doelen-webshop voor bedrijven

28 maart 2013, 04:00
Goedmarkt: goede doelen-webshop voor bedrijven
Goedmarkt: goede doelen-webshop voor bedrijven
Goede doelen steunen zonder direct geld te geven. Dat kan via Goedmarkt, een webshop waar bedrijven hun producten of diensten kunnen schenken. Iedereen kan deze kopen en het bedrag gaat via de partners Natuurmonumenten en het Oranje Fonds direct naar projecten in Nederland.

“Het mooie aan Goedmarkt is dat je goede doelen helpt terwijl je gewoon dat koopt wat je nodig hebt of wat je leuk vindt”, vertelt oprichtster Vivian van den Bichelaer (foto). “En alleen kwalitatieve producten of diensten. Geen tweedehands artikelen, geen marktplaats of veilingen. Goedmarkt is echt uniek. Wij hopen dan ook dat heel Nederland mee gaat doen."

Ondernemers reageren enthousiast
Het mes van Goedmarkt snijdt aan twee kanten. De ondernemer helpt goede doelen en komt op een sympathieke manier in contact met nieuwe klanten die zijn schenking in de webshop van Goedmarkt kopen. Ondernemers reageren enthousiast. “We krijgen de meest diverse schenkingen binnen: van creatieve uren van een reclamebureau, mobiele website, juridisch advies tot schoonheidsbehandelingen, maar ook hippe tassen, hotelovernachtingen en heerlijke taarten. Doneren was nog nooit zo leuk omdat je er ook een nieuwe klant aan overhoudt. Een mooie combinatie van zakelijk verstand en ondernemen met je hart” aldus Van den Bichelaer.
gerelateerde items