Wim van Ginkel van PwC naar Leger des Heils

19 juli 2017, 20:00
PwC-partner Wim van Ginkel maakt na 21 jaar in de accountancy de overstap naar het Leger des Heils. Van Ginkel was bij PwC specialist controle en advisering van maatschappelijke organisaties en zorg en bekend als initiatiefnemer van de Transparant Prijs. Welke functie Van Ginkel bij Het Leger des Heils gaat bekleden is nog niet bekend.
 
Onlangs maakte PwC bekend dat Van Ginkels ‘lovebaby’ de Transparant Prijs is gestopt. Met deze prijs heeft Van Ginkel goede doelen gestimuleerd tot professionelere jaarverslagen en, in toenemende mate, met meer aandacht voor rapportage over de maatschappelijke impact. Inmiddels is een nieuw sectorbreed initiatief gestart: de Impact Challenge.
 
Tijdens een bijzonder afscheid op 27 september zal het thema Impact, de Impact Challenge en de Impact van het Leger des Heils op een bijzondere manier aandacht krijgen door onder anderen bijdragen van Herman Wijffels en Ed Bosma, algemeen directeur van de Goodwillcentra van het Leger des Heils in Amsterdam).

►Bron: PwC
 
♦DDB Journaal is met zomerreces, maar wilt u toch het filantropienieuws volgen? Neem dan een gratis abonnement op DDB Daily: elke dag om 12.00 uur het laatste nieuws in uw mailbox. Voor kosteloos abo: klik hier.
gerelateerde items