Toon alles (2)

Gerrianne Hazewinkel bestuurslid IF

7 oktober 2016, 08:00
Gerrianne Hazewinkel
Gerrianne Hazewinkel
Per 1 oktober is Gerrianne Hazewinkel toegetreden tot het bestuur van branchevereniging Instituut Fondsenwerving(IF). Zij zal de portefeuille ‘Goed bestuur’ onder haar hoede nemen. De benoeming past binnen de ambitie van het bestuur van IF uit te breiden van vijf naar zeven bestuursleden.
 
Voorzitter Fons van Rooij: ‘De invulling van de portefeuille ‘Goed bestuur’ is belangrijk omdat we ons de komende jaren sterk maken dat al onze leden worden erkend. Dat vraagt expertise binnen ons bestuur. Met Gerrianne krijgen we die ervaring aan boord’.
 
Governance
Gerrianne Hazewinkel is na een lange internationale carrière bij Shell sinds enige jaren weer terug in Nederland. Binnen Shell hield zij zich o.a. bezig met governance vraagstukken. Zij is onder meer lid van het Corporate platform for Good Governance CPG2.
 
‘Voor de laatste, dan nog openstaande, vacature in het IF-bestuur wordt gezocht naar een bestuurslid met de portefeuille Vrijwilligers. Per 1 januari 2017 zijn dan bestuur en ledenraad naar verwachting compleet. Daarmee ronden we de IF-transformatie af van oud naar nieuw, met een nieuwe naam, een nieuw kennisdelingsplatform en een groot aantal nieuwe diensten.’ aldus Van Rooij. 
gerelateerde items