Edwin Venema

NL Filantropieland verslagen door overlijden Gerard Struijf

17 februari 2017, 12:00
Met grote verslagenheid heeft Nederland Filantropieland kennis genomen van het plotseling overlijden als gevolg van een noodlottig ongeval van het  zeer gewaardeerde lid Gerard Struijf (53). Struijf was sinds begin 2016 actief als voorzitter van de bestuurscommissie Ontwikkelen.
 
Voorzitter Fons van Rooij: ‘Gerard ken ik al 25 jaar. We leerden elkaar kennen tijdens een cursus die we samen volgden. Opleiden was een van zijn grote passies. Hij zat vol met ideeën hoe de leden van Nederland Filantropieland elkaar aan nieuwe vaardigheden zouden gaan helpen. Gerard voelde zich helemaal thuis bij ons en zette graag zijn grote netwerk in om Nederland Filantropieland vooruit te helpen. Een week geleden hebben we onder leiding van Gerard nog een hele avond gebrainstormd. Met zijn energie en denkkracht was hij een grote inspiratiebron voor ons. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en kinderen, zijn familie en vrienden. We wensen hen veel sterkte in het verwerken van dit plotselinge verlies.’

Born: Nederland Filantropieland

►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
gerelateerde items