Fundraising Summer School

6 april 2018, 06:05
Op 12 en 13 juli vindt de derde editie plaats van de Fundraising Summer School in Dublin.
Op 12 en 13 juli vindt de derde editie plaats van de Fundraising Summer School in Dublin.
Op 12 en 13 juli vindt de derde editie plaats van de Fundraising Summer School in Dublin. Dit keer is de organisatie op zoek naar echte rebels with a cause. Fondsenwervers die zichzelf uitdagen en nieuwe oplossingen zoek voor uitdagingen in de sector.
 
De Summer School bestaat uit twee dagen inspirerende sessies van gerenommeerde fondsenwervers en sprekers, waaronder Jeff Brooks, Mark Phillips, Leesa Harwood, Steve McClaughlin, Beate Sørum en Stephen George. De thema’s lopen uiteen van donateurgerichte tot data-driven fondsenwerving en van digitaal tot donateurscommunicatie.
 
Reinier Spruit (Reinier Fundraising) bezoekt de Summer School graag. ‘Het is een intiem congres en daarom kan je makkelijk contact leggen met de andere bezoekers en de sprekers. Maar vorig jaar waren er slechts negen Nederlanders. Dit jaar wil ik proberen dat te verdubbelen. Waarom? Omdat het gezond is om te blijven leren en ik het leuk vind om met leergierige fondsenwervers op stap te gaan!’ Spruit heeft daarvoor een korting kunnen bedingen bij de organisatie. Kijk voor alle arrangementen op zijn website.
 
►Klik hier voor de website van de Fundraising Summer School.

►Lees hier het verslag van Reinier van vorig jaar: Donateurs uitmelken, die tijd hebben we gehad.
 

 

gerelateerde items