Toon alles (2)

Funding Desk Officer bij Net4kids

6 april 2018, 04:55
Funding Desk Officer bij Net4kids
Funding Desk Officer bij Net4kids
Functie: Funding Desk Officer
Organisatie: Net4kids
Aantal uren: 16-24 uur
Locatie: Amstelveen
Vervaldatum: 15 mei

Net4kids verbindt bedrijven met krachtige kinderhulpprojecten in de wereld. We matchen organisaties met passende concrete initiatieven.

Waarom doen we dat?
Omdat nog altijd 120 miljoen kids in de wereld niet naar school kunnen. Zij hebben geen toekomstperspectief. Net4kids helpt deze kinderen samen met ondernemers in Nederland en biedt hen een eerlijk kans om zich te ontwikkelen. Samen zorgen wij ervoor dat de kinderen in India niet in de fabriek maar in de schoolbanken terecht komen. Kinderen in Kenia halen we van de straat en we zorgen ervoor dat ze kunnen leren en zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving.
De rol van het bedrijfsleven is hierin beslissend en onmisbaar. Zij hebben de power, de invloed en de kennis om écht het verschil te maken. Tijd voor actie dus.
En daarom zoeken wij jou, onze nieuwe spin in het web, om als Funding Desk Officer ons Net4kids team te komen versterken. Zodat we samen met bedrijven nog veel meer kinderen onderwijs en een beter toekomstperspectief kunnen bieden.

Wie ben jij?
Vind jij het ook tijd om écht het verschil te maken? Ben jij een aanpakker, sterk in communicatie en een echte regelaar? Een zakelijke aanpak past bij jou, maar wel met een knipoog als het kan. Administratief ben jij een pietje precies, de puntjes op de “i” zetten is aan jou wel toevertrouwd. Je creativiteit kun je kwijt in je communicatie skills, online storytelling is aan jou wel besteed.

Wie zijn wij?
We zijn een klein, hecht team van 4 vaste medewerkers, plus een actieve groep ambassadeurs en vrijwilligers. Allemaal met een gedeelde passie: kinderen mogelijkheden bieden. We werken vanuit een flexplek omgeving bij NEST. Midden tussen de startups en ondernemers. Daar worden we blij van. Met een goeie kop koffie op kunnen we nog meer voor elkaar krijgen, dus dat is ook goed geregeld. En we zijn allemaal bereid ook vrijwillig een steentje bij te dragen.

Wat ga je doen?
Je belangrijkste taken op een rijtje:
  • -  Administratief: Ondersteuning Sales & Accountmanagement waarbij je
verantwoordelijk bent voor het bijhouden van de sales en
contractadministratie inclusief facturatie in o.a. Salesforce
  • -  Communicatie: Uitvoering van Marketing & Communicatie acties. Creëren
van content op social media en het platform. In samenwerking met het team & PR bureau proactief kansen spotten in de media om onze naamsbekendheid te vergroten. Uitvoering jaarverslag opstellen en het schrijven van projectvoorstellen
  • -  Organisatie: Organisatie van in- en externe events, van concept tot uitnodiging en van administratie tot gastenontvangst. Zoals de organisatie van ons jaarlijkse Net4kids Business Golf event of ondersteuning bij organisatie van Stakeholdertrips

Functie-eisen
  • -  HBO werk- en denkniveau
  • -  Relevante werkervaring (2-5 jaar) als communicatieve, commerciële ‘spin
in het web’, als stevige Office Manager of in een vergelijkbare marketingcommunicatie, commercieel uitvoerende of project management rol
  • -  Ruime kennis van sociale media, en andere online marketingtechnieken
  • -  Uitstekende beheersing Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift
  • -  Vlotte pen in het Nederlands

Wat bieden wij?
- De kans om écht het verschil te maken
- Een warme ontvangst in ons hechte en gedreven team
- Een passend salaris op basis van je ervaring (maximaal 24 uur (0,6 FTE) +
20% pro bono)
- Reiskostenvergoeding & pensioenregeling

Solliciteren
Zie jij jezelf in deze rol als ZZP-er of in vast dienstverband? En ben je z.s.m. beschikbaar? Stuur dan je motivatie met CV of link naar je LinkedIn profiel vóór 15 mei 2018 per email aan anke.vandenboog@net4kids.org. 
 
gerelateerde items