Toon alles (1)

Fotowedstrijd Ik kan leven met MS

11 september 2017, 10:00
Een uitdaging voor mensen met MS: in één foto samenvatten wat het leven met MS voor jou betekent.
Een uitdaging voor mensen met MS: in één foto samenvatten wat het leven met MS voor jou betekent.
Een uitdaging voor mensen met MS: in één foto samenvatten wat het leven met MS voor jou betekent. Laten zien hoe jij met MS omgaat, dingen doet ondanks beperkingen. Dat je kijkt naar mogelijkheden. Dat MS niet het belangrijkste in je leven is, maar dat MS er wel is. Dat in één beeld samenvatten, dat is de uitdaging. De winnaar ontvangt zijn of haar foto op groot plexiglas thuis om het een mooie plek te geven.  
 
Eenieder met MS kan zijn of haar (onbewerkte) foto opsturen tot 15 oktober. Uit alle inzendingen nomineren we met het Nationaal MS Fonds 10 foto’s die uitvergroot op canvas worden tentoongesteld tijdens de Nationale MS Dag. De winnaar wordt op deze dag bekend gemaakt om 12.30 uur. 
 
Als je een foto instuurt dan is het van belang dat je aanwezig bent op de Nationale MS Dag om bij de uitreiking te zijn. Zeker als je genomineerd bent (dat hoor je van ons van tevoren). Eenieder mag zijn of haar canvasdoek mee naar huis nemen behalve de winnaar die zijn of haar foto op groot plexiglas krijgt thuisgestuurd. De winnende foto op canvas krijgt een mooie plek in het MS Trainingscentrum te Rotterdam.
 
De foto (met een korte toelichting) kan gestuurd worden naar info@nationaalmsfonds.nl o.v.v. ‘Fotowedstrijd Ik kan leven met MS’.
 
gerelateerde items