Toon alles (2)

Forty7 zoekt een commercieel medewerker 

15 juni 2018, 00:00
Forty7 zoekt een commercieel medewerker 
Forty7 zoekt een commercieel medewerker 
Sociale vlinders, carrieretijgers en commerciele duizendpoten: opgelet! Ga je graag met mensen in gesprek? Kun je doelgericht en marktgericht te werk gaan? Ben je doortastend, creatief en geïnteresseerd in mensen en hun persoonlijke verhaal? Dan ben je van harte welkom om je talenten verder te ontwikkelen in team Forty7!

Wat doet Forty7 - the conversion agency?
Forty7 is een conversiebureau uit Amsterdam en Groningen. Forty7 fungeert onder andere als het commerciële verlengstuk van verschillende bekende collectieve belangenbehartigers en filantropen. Over een korte periode is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in dit segment. Dit door de energieke en vernieuwende houding van haar team. Daarom biedt Forty7 kansen voor groei, mede door open te staan voor bijzondere initiatieven, en nieuwe richtingen in te slaan binnen de marketing.

Wat wordt jouw rol?
Forty7 werkt jaarlijks aan verschillende campagnes, die je op de werkvloer zal gaan uitvoeren. Grotendeels houdt dit in dat je mensen telefonisch benaderd en een gesprek met ze aangaat over waar ze tegenaan lopen in hun situatie met betrekking tot hun werk en inkomen. Je bent dus zowel een luisterend oor, als iemand die informatie en oplossingen biedt voor ieders persoonlijke behoeften.

Wat verwachten wij van jou?
 • Je kan mensen ‘aanvoelen’, en weet makkelijk een gesprek aan te sturen;
 • Je hebt een neusje voor commerciële kansen en vindt het kicken om zo je slag te slaan;
 • Je bent gedreven en leergierig;
 • Je brengt een positieve energie naar onze werkvloer;

Wat bieden wij jou?
 • Je komt te werken in een jong, ambitieus team waar men elkaar motiveert en jouw individuele prestatie bijdraagt aan een gezamenlijke topprestatie;
 • Je krijgt een basissalaris met de mogelijkheid om goede bonussen te verdienen;
 • We werken in een monumentaal pand op een superlocatie langs de Amsterdamse grachten;
 • Geen ervaring? Geen stress! Je leert bij ons stap voor stap wat de fijne kneepjes van het vak als sales- en marketing professional zijn ‘on the job’. De psychologie van het verkopen speelt hierin een grote rol. Jouw inzet en ontwikkelingsdoelen zijn hierbij leidend;
 • Zowel uitdaging als gezelligheid;
 • Flexibele werktijden, zodat je je werk altijd kan combineren met wat nog meer belangrijk voor je is;
 • En uiteraard zien we je graag onwikkelen en doorgroeien.

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken?
Stuur gerust een e-mailtje en dan spreken we wellicht binnenkort even af om kennis te maken onder het genot van een bak koffie.
Stuur je cv en motivatie naar steven.hendriks@forty7.nl dan nemen wij contact met je op.
 
gerelateerde items