4 april: Fondsenwerving Café Zwolle

28 maart 2019, 06:00
Kom je ook naar Zwolle op 4 april?
Kom je ook naar Zwolle op 4 april?
Donderdag 4 april vindt weer het Fondsenwerving Café Zwolle plaats. De plek waar elk kwartaal professionele fondsenwervers en marketeers, maar ook anderen met een hart voor filantropie, bij elkaar komen om successen, zorgen, kansen, roddels en sterke verhalen met elkaar te delen. Zonder agenda. Gewoon een laagdrempelige en bovenal leuke manier om te netwerken en weer eens goed bij te praten.
 
De deur gaat donderdag 4 april vanaf 16.00 uur open voor een borrel met bitterbal en een goed gesprek, vanuit het prachtige Café Foyé. Leden van Nederland Filantropieland kunnen zich eenvoudig aanmelden door deze link te volgen.
 
Ben je nog geen lid van de NLFL community? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Om je aan te melden voor de borrel moet je eenmalig een gratis gastaccount aanmaken. Na het registreren van je account klik je op ‘ik ben erbij’ en ontvang je automatisch een bevestiging in je mail.
 
Lid worden van Nederland Filantropieland kost 175 euro per jaar. Vervolgens zijn alle diensten gratis toegankelijk (MeetUp’s, Kijkjes in de keuken van, webinars, korting op een abonnement van The Fundraiser en nog veel meer). Klik hier om lid te worden.
 
gerelateerde items