Doe mee aan het onderzoek 'Fondsenwerving Nederland'

5 december 2017, 14:00
Hogeschool Windesheim doet in samenwerking met Nederland Filantropieland en HO Gent onderzoek naar fondsenwerving in Nederland.
Hogeschool Windesheim doet in samenwerking met Nederland Filantropieland en HO Gent onderzoek naar fondsenwerving in Nederland.
Vandaag start een grootschalig en vergelijkend onderzoek naar alle fondsenwervende activiteiten in België en Nederland. Dit onderzoek, uitgevoerd door HO Gent in samenwerking met Hogeschool Windesheim - en onder auspiciën van Nederland Filantropieland - brengt de meest recente ontwikkelingen in kaart en verschaft inzicht in de organisatie van (particuliere) fondsenwerving binnen de filantropische sector in Nederland.

De vakgroep Fundraising Grantmaking & Sponsoring (FG&S) van hogeschool Windesheim vindt het van belang om, in de dynamische en wedijverende wereld van fondsenwerving, goed zicht te blijven houden op alle ontwikkelingen. Doe daarom ook mee!

Vanaf vandaag kunnen alle Nederlandse fondsenwervers bijdragen aan dit onderzoek. De uitkomsten en verworven inzichten worden vervolgens met de sector gedeeld. Volg DEZE LINK om jouw bijdrage te leveren!

Het kost je zo’n 15 minuten om de hele vragenlijst in te vullen. Alvast hartelijk dank voor je tijd en moeite. 

Deelnemers ontvangen als eerste – vóór publicatie van het eindrapport medio 2018 – de resultaten door middel van een ‘sneak preview’.
 
gerelateerde items