6 september: Fondsenwerving Café Amsterdam

24 augustus 2018, 14:00
6 september: Fondsenwerving Café Amsterdam
6 september: Fondsenwerving Café Amsterdam
Donderdag 6 september gaan de deuren van het Fondsenwerving Café Amsterdam weer open. De plek waar elk kwartaal meer dan honderd professionele fondsenwervers en marketeers, maar ook anderen met een hart voor filantropie, bij elkaar komen om successen, zorgen, kansen, roddels en sterke verhalen met elkaar te delen. Zonder agenda. Gewoon een laagdrempelige en bovenal leuke manier om te netwerken en weer eens goed bij te praten.

Aanmelden
Leden van Nederland Filantropieland kunnen zich eenvoudig aanmelden door deze link te volgen. De borrel vindt plaats bij Café de Paris op het Rokin.
Ben je nog geen lid? Dan vraagt Nederland Filantropieland een kleine tegemoetkoming in de kosten van 10 euro (excl. btw). Dat betaal je vooraf door het aanschaffen van een ticket in de webshop. Om te bestellen moet je eenmalig een gastaccount aanmaken.
 
Lid worden van Nederland Filantropieland kost overigens 175 euro per jaar. Vervolgens zijn alle diensten gratis toegankelijk (MeetUp’s, Kijkjes in de keuken van, webinars, korting op een abonnement van The Fundraiser en nog veel meer). Klik hier om lid te worden.
 
gerelateerde items