Fondsenwerver - Transparancy International Nederland

Fondsenwerver - Transparancy International Nederland
Fondsenwerver - Transparancy International Nederland
14 november 2017
Nieuws | | Vacatures

Functie: Fondsenwerver
Organisatie: Transparency International Nederland
Aantal uren: 16-32 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 25 november
 
Transparency International Nederland (TI-NL) zoekt een zelfstandige, ambitieuze en flexibele fondsenwerver die kansen signaleert en benut voor de organisatie. Jij toont initiatief en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid op het gebied van fondsenwerving, het genereren van inkomsten uit fondsenwerving en het coördineren en uitvoeren van het fondsenwervingsbeleid en campagne- en wervingsactiviteiten.
 
TI-NL is een vereniging en maakt onderdeel uit van civil society organisation Transparency International (TI), de grootste internationale anti-corruptie organisatie. TI-NL houdt kantoor in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam en wordt ondersteund door een professionele staf (ongeveer 2 fte). TI-NL zet zich in voor wereld waarin de overheidsdiensten, de politieke wereld, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld en het dagelijkse leven van mensen vrij zijn van corruptie. Hierbij wordt gestreefd naar verbetering van transparantie, integriteit en verantwoordingsplicht in de Nederlandse samenleving.
 
De ideale kandidaat
We zoeken een zelfstandige, ambitieuze en flexibele collega die kansen signaleert en benut voor TI-NL. Jij toont initiatief en je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid op het gebied van fondsenwerving (donateurs, crowdfunding, vermogensfondsen), het genereren van inkomsten uit fondsenwerving en het coördineren en uitvoeren van het fondsenwervingsbeleid en (campagne/wervings-)activiteiten. Je ontwikkelt en voert diverse in- en externe marketing- en communicatieactiviteiten uit en onderhoudt relaties actief en breidt deze verder uit. Jij weet welk medium, ‘tone of voice’ en type activiteit past bij de verschillende doelgroepen van TI-NL. Je werkt nauw samen met inhoudelijke deskundigen.
 
Taakomschrijving fondsenwerver
Fondsenwervingsbeleid ontwikkelen dat aansluit op de kansen en ontwikkelingen in de markt en de strategie van de organisatie.
Wervingsplan ontwikkelen en realiseren zodat TI-NL conform de doelstellingen de beschikking heeft over de gewenste financiële middelen.
Account- en relatiebeheer uitvoeren zodat TI-NL een goede verstandhouding met samenwerkingspartners/relaties heeft en de samenwerking op positieve wijze wordt gecontinueerd.
 
Functie-eisen en profiel fondsenwerver
hbo/wo werk- en denkniveau in een commerciële richting;
heeft affiniteit met en deelt de waarden, missie en visie van TI-NL en draagt deze actief uit;
heeft minimaal 3 jaar ervaring in relatiebeheer/fondsenwerving bij een Non-Profit of NGO, met aantoonbare resultaten;
bezit kennis van fondsenwerving en marketing;
is vaardig in het onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus;
bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal (voertaal) en Engelse taal;
heeft een zelfstandige werkhouding, gevoel voor humor, flexibel en oplossingsgericht.
 
Wat bieden wij?
Een flexibele, dynamische en veelzijdige baan bij een wereldwijd opererende NGO.
Hoge mate van zelfstandig werken aan maatschappelijk relevante onderwerpen.
Werken op een toplocatie in Amsterdam: het Koninklijk Instituut voor de Tropen.
Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 12 maanden voor 16-32 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging – startdatum in overleg.
Het maandsalaris is tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto, plus premievrij pensioen, o.b.v. een 40-urige werkweek, afhankelijk van je werkervaring en achtergrond.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een corruptievrije wereld? Solliciteer dan uíterlijk op 25 november 2017 door jouw motivatie (max. 1 A4) en CV te versturen naar Anne Scheltema Beduin via: asb@transparency.nl
* Een online screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 
Aanvullende informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op via: communicatie@transparency.nl
Voor meer informatie over Transparency International Nederland, bezoek onze website: www.transparency.nl
Is dit niet jouw droombaan? Steun Transparency International Nederland door deze vacature met je netwerk te delen!
Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.